In de omgeving van Krieghuusbelten

 

Camping Krieghuusbelten in Raalte ligt in een gebied wat bekend staat als een bosrijk en landelijke omgeving met hier en daar een klein dorpje. In het oosten grenst dit gebied aan de Sallandse Heuvelrug, een groot natuurgebied met veel bos en heide, landgoederen en kastelen.

 

 

Raalte ligt nabij de grote steden Zwolle en Deventer; mooie steden voor de leukste dagjes uit.
Verder zijn er tal van andere leuke plaatsjes rondom Raalte die het waard zijn om te bezoeken.
Ook leuk om te bezoeken zijn attractiepark Hellendoorn, attractiepark Slagharen of Flierefluiter, een speel- en recreatieboerderij, Dinoland in Zwolle of American Motorcycle Museum in Raalte. Deze attracties liggen allemaal in de omgeving.

  

In de omgeving van  Recreatiepark De Lucht

 

Chalet Hooglander ligt Strategisch gelegen in de Gelderse Vallei te midden van een oer-Hollands landschap.

Renswoude is een prima uitvalsbasis voor een fietstocht of wandeling over de Veluwe of de Utrechtse Heuvelrug.
Wandel of fiets door de heuvelachtige bossen langs indrukwekkende kastelen. Geniet van  de vele evenementen en attracties of laat je culinair verwennen in één van de leuke restaurants.

 

 

In en rond om Renswoude kunt u genieten van de intieme dorpse sferen en de rustieke plekjes.

Ontdek het kasteel met zijn prachtige park of beleef de roemruchte geschiedenis van de Grebbelinie.

Binnen een straal van 20 km bevinden zich de mooie steden  Amersfoort en Veenendaal. Amersfoort Bekend om zijn middeleeuwse straatjes, eeuwenoude grachten en vele rijksmonumenten. Maar ook aan trendy winkels en gezellige restaurants is hier geen gebrek.

Veenendaal heeft een dorps karakter met een groot winkelhart. Veenendaal biedt u een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan winkels, cafés en restaurants voor een gezellig dagje uit.

 

Ook leuk om te bezoeken zijn attracties zoals Schateiland Zeumeren in Voorthuizen , Kanoverhuur Scherpenzeel, de pyramide van Austerlitz of het bijna over the top cowboy restaurant Texas Ribhouse in Woudenberg.

 

Home