Uw chalet op onze site?

 

Vakantie vieren in eigen land is de laatste jaren steeds populairder.

Sommige eigenaren van een stacaravan of chalet verhuren hun chalet zodra zij er zelf geen gebruik van maken. Een zeer gevarieerd aanbod, allemaal met hun eigen kenmerken en charmes.

Ook wij verhuren ons chalet maar ook binnen onze familie en kennissen kring gebeurd dit.  Zo kregen wij het idee om verhuur chalets samen op onze site te plaatsen, leuk om een ander te helpen en meer bezoekers op de site!

Als wij een chalet leuk vinden mag hij gratis op onze site, we vragen dan wel een kleine weder dienst en dat is een vermelding van ons chalet op een site of andere social media kanaal.

Onze voorwaarden is in het beginsel dat er voldoende natuur om het chalet of in de nabije omgeving te vinden is. Natuurlijk moet het er naar ons oordeel ook netjes en verzorgd uit zien.

Met deze vorm van verhuur huur je een chalet direct bij de eigenaar. Informatie over het chalet vraag je bij hun op, zij weten immers als geen ander wat je wel en niet kunt verwachten.

Zodra wij een huur aanvraag  krijgen sturen wij deze gratis door naar de verhuurder. Wij kunnen ook eventueel een beschikbaarheid agenda bij houden maar vragen dan wel een kleine vergoeding van € 25,00 per jaar.